foto
“Uw concept, onze software”
Wij bespreken graag met u hoe Pure VAS 
uw concept kan ondersteunen  

Overzicht

Pure VAS biedt alle faciliteiten die nodig zijn om een accountsysteem op te zetten. De uiteindelijke toepassing wordt bepaald door onder andere:

· welke type tegoed wordt geregistreerd (geld, punten)
· hoe de accounts toegankelijk zijn (internet, terminals, telefoon)
· welke functionaliteit wordt ingeschakeld
· welke procesflow wordt gekozen

Door deze flexibiliteit zijn de toepassingsmogelijkheden heel divers. Globaal kunnen de toepassingen worden onderverdeeld in drie categorieen, waarbij combinaties uiteraard ook mogelijk zijn.

Op de volgende pagina’s wordt per toepassingscategorie ingegaan op de mogelijkheden en worden enkele voorbeelden genoemd.

Loyalty

Registratie van een tegoed (punten of geld) dat wordt gespaard als beloning voor aankopen of ander te motiveren gedrag. Dit tegoed kan vervolgens worden ingezet als korting of voor aankoop van artikelen.

Payment

Registratie van tegoed (geld) dat via reguliere betaalmethoden vooraf wordt opgewaardeerd of waarbij achteraf een incasso van het negatief saldo plaatsvindt. Tegoed kan worden ingezet voor betalingen.

Accounting

Registratie van (vaak interne) transacties. Bijvoorbeeld als controlemiddel waarmee traceerbaarheid van (geld)stromen wordt vergroot.

Bij steeds meer toepassingen blijkt een koppeling met devices (betaalterminals, kassa’s, RFID lezers) een toegevoegde waarde te bieden. Lees meer daarover op deze pagina.

home