foto
“Uw eigen betaalpas”
On-line tegoed wordt ook off-line beschikbaar  
 
 

Contactloos betalen

Account Concepts levert ook complete oplossingen voor contactloos betalen. Deze worden bijvoorbeeld toegepast in bedijfskantines, sportkantines, op scholen en bij grote evenementen.

Een belangrijke component in ons systeem is de Pay4you GO reader. Deze kaartlezer is niet gekoppeld aan de kassa, maar is direct aangesloten op het netwerk. De door ons geleverde Transaction Host regelt de communicatie tussen kassa, kaartlezer en betaalsysteem. Door een eenvoudige configuratie werkt deze oplossing naar keuze met een open betaalsysteem (zoals Rabobank Minitix) of met een eigen gesloten betaalomgeving (ingevuld met Pure VAS).

Door de web technologie die in Pure VAS is toegepast is het eenvoudig mogelijk de gebruikers via meerdere kanalen toegang te geven tot hun account. Opvragen van het saldo en het doen van betalingen kan op die manier ook onderweg via de mobiele telefoon.

De ervaring van partner Chess bij de ontwikkeling van betaalterminals (zie Chess website) heeft geleid tot een integrale, flexibele oplossing. We demonstreren u graag een keer de mogelijkheden van contactloos betalen.

home